Ovocné keře – výběr, pěstování a řez drobného ovoce, Strana 5

Výpis článků

Jak pěstovat rakytník – stanoviště, odrůdy a základní péče

Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides) je odolný ovocný keř, známý svými oranžovými plody s mim...

Borůvková marmeláda – tradiční i moderní postupy

Borůvková marmeláda patří mezi oblíbené způsoby, jak uchovat chuť léta na zimu. Díky své syté barvě,...

Jak zamrazit borůvky a jejich následné využití

Borůvky jsou plody, které si i po zmražení zachovají většinu své chuti, barvy a výživových látek. Sp...

Zpracování borůvek – hlavní způsoby uchování a využití

Borůvky (Vaccinium corymbosum) jsou ceněné pro svou sladkou chuť, jemné aroma a vysoký obsah antioxi...

Choroby a škůdci borůvek – prevence a řešení problémů

Kanadské borůvky (Vaccinium corymbosum) jsou poměrně odolné keře, ale při nevhodných podmínkách nebo...

Ovládací prvky výpisu

45 položek celkem