Pěstování a hnojení křenu (Armoracia rusticana) rozhoduje o síle, barvě a chuti kořenů. Křen potřebu...
Kořenová zelenina – výsev, pěstování, výživa a skladování úrody, Strana 4
- Pastinák (Pastinaca sativa)
- Křen (Armoracia rusticana)
- Ředkev (Raphanus sativus)
- Červená řepa (Beta vulgaris)
- Celer (Apium graveolens)
- Petržel (Petroselinum)
- Mrkev (Daucus carota)
Výpis článků
Výsadba křenu (Armoracia rusticana) – jak správně vysadit a podpořit růst silných kořenů
Výsadba křenu (Armoracia rusticana) je klíčová pro kvalitu kořenů. Nejlépe prospívá v hluboké, kypré...
Sklizeň a skladování ředkve (Raphanus sativus) – jak udržet kořeny křehké a šťavnaté
Sklizeň a skladování ředkve (Raphanus sativus) rozhodují o křehkosti a chuti kořenů. Sklízejte za su...
Hnojení ředkve (Raphanus sativus) – přirozené zdroje výživy pro šťavnaté kořeny
Hnojení ředkve (Raphanus sativus) vyžaduje střídmost. Nadbytek dusíku sice podpoří listy, ale způsob...
Choroby a škůdci ředkve (Raphanus sativus) – prevence a přirozená ochrana
Choroby a škůdci ředkve (Raphanus sativus) se nejčastěji objevují při kolísání teplot, nepravidelné ...
