Pastinák (Pastinaca sativa) miluje hlubokou, kyprou půdu, vyrovnanou vlhkost a rozptýlené slunce. O ...
Kořenová zelenina – výsev, pěstování, výživa a skladování úrody, Strana 3
- Pastinák (Pastinaca sativa)
- Křen (Armoracia rusticana)
- Ředkev (Raphanus sativus)
- Červená řepa (Beta vulgaris)
- Celer (Apium graveolens)
- Petržel (Petroselinum)
- Mrkev (Daucus carota)
Výpis článků
Rozdíl mezi pastinákem a petrželí – jak je poznat podle listů, chuti a vůně
Rozdíl mezi pastinákem a petrželí se na první pohled nezdá, ale existuje několik jistých znaků. Past...
Výsev pastináku (Pastinaca sativa) – jak dosáhnout silných, sladkých a aromatických kořenů
Výsev pastináku (Pastinaca sativa) vyžaduje trpělivost, čerstvé osivo a rovnoměrnou vlhkost. Klíčení...
Sklizeň a skladování křenu (Armoracia rusticana) – jak uchovat silné a čerstvé kořeny
Sklizeň a skladování křenu (Armoracia rusticana) ovlivňují ostrost, šťavnatost i trvanlivost kořenů....
Choroby a škůdci křenu (Armoracia rusticana) – prevence a přirozená ochrana pro zdravé kořeny
Choroby a škůdci křenu (Armoracia rusticana) se objevují nejčastěji v přemokřené půdě, při zahuštěné...
