Brokolice (Brassica oleracea var. italica) chutná nejlépe čerstvě po sklizni, kdy jsou růžice sytě z...
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) – výsadba, pěstování, hnojení a ochrana úrody
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) patří mezi nejzdravější druhy košťálovin. Vyniká vysokým obsahem vitamínu C, minerálů a antioxidantů. Daří se jí v úrodné, vlhké, ale propustné půdě na slunném stanovišti. Pro pevné zelené růžice je důležitá vyrovnaná výživa, stálá zálivka a ochrana před škůdci. Správná péče zajistí kompaktní úrodu s jemnou chutí a vysokou výživovou hodnotou.
Výpis článků
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) – sklizeň a skladování pro čerstvé, zelené a pevné růžice
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) – choroby a škůdci, přirozená ochrana a prevence poškození
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) může být náchylná k houbovým chorobám a škůdcům, kteří po...
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) – hnojení a zálivka pro pevné růžice bez dutin a hnědnutí
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) má vysoké nároky na výživu i vláhu. Správné hnojení a rov...
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) – výsadba a pěstování pro kompaktní, zelené růžice bez přerůstání
Brokolice (Brassica oleracea var. italica) vyžaduje úrodnou, kyprou půdu, stálou vláhu a vyrovnanou ...
Ovládací prvky výpisu
4 položek celkem
