Smaragd v kuchyni

Smaragd v kuchyni přináší jednoduché a chutné recepty z čerstvé úrody. Ovoce, bylinky a jedlé květy z vlastní zahrady proměňujeme v dezerty, saláty, nápoje i slané speciality. Každý recept vychází z toho, co právě dozrává, a propojuje chuť sezóny s praktickými tipy na pěstování a skladování. Aktuální inspirace od týmu ZC Smaragd, vycházející z praxe a sezónních surovin.

Výpis článků

Jablečné muffiny s medem a skořicí – zdravá podzimní dobrota pro děti i dospělé

Jablečné muffiny s medem a skořicí patří mezi nejoblíbenější podzimní pečení. Jsou vláčné, voňavé a ...

Dýňové chilli – sytý podzimní recept s fazolemi, masem a jemnou chutí pečené dýně

Dýňové chilli je syté podzimní jídlo, které spojí jemnou sladkost pečené dýně s kořeněným základem c...

Dýňová polévka s vůní pečeného česneku a tymiánu – podzimní klasika v moderním podání

Podzim voní dýní – a tahle polévka spojuje všechno, co má říjen rád. Krémová dýňová polévka vyn...

Domácí jablečný mošt – jak lisovat, pasterovat a uchovat chuť čerstvých jablek

Čerstvě lisovaný jablečný mošt je nejpřirozenější způsob, jak využít podzimní úrodu. Při dobré přípr...

Snídaně ze švestek a jablek – jednoduchý a voňavý start dne

Právě nyní je sezóna čerstvého ovoce a švestky s jablky patří k nejvděčnějším plodům podzimu. Využij...

Ovládací prvky výpisu

14 položek celkem